Jobba hos oss

Riflexkoncernen bygger, äger och förvaltar fastigheter. Med fokus på att erbjuda både privatpersoner och företag moderna, flexibla och bekymmersfria bostäder och lokaler. Med över 40 år i branschen och ett fastighetsbestånd på 95 000m² fortsätter företaget att utvecklas.

Fartfyllt och omväxlande arbete hos oss på Riflex!

Vi söker ytterligare en fastighetsskötare till vårt team.

Vi vill att du har kunskap av drift och skötsel av fastigheter. Arbetet innebär tillsyn, felsökningar, reparationer och förebyggande underhåll av våra fastigheter.
Som person är du noggrann och pålitlig samt tilltalas av att jobba i ett serviceyrke som ställer krav på flexibilitet, samarbetsförmåga och serviceanda.
Tjänsten utgår från Rimbo och innefattar jourtjänstgöring.
B-körkort är ett krav.
Rekrytering sker löpande, tillträde snarast eller efter överenskommelse.
Vid frågor kontakta Mats Nyström eller Urban Björkman på tel 0175-23900 eller skicka in din ansökan till jobbsok@riflex.se

Välkommen med din ansökan!

Företagets bakgrund

1974 slog Jan Hagman, ägaren av Riflex AB, upp portarna till sin Shell-mack i Rimbo. Successivt växte företaget och ändrade inriktning och 1991 köptes den första fastigheten. Idag drivs Riflex AB som ett familjebolag med ett fastighetsbestånd på 95 000m² och en verksamhet som innefattar flera dotterbolag inom närliggande branscher.

Vi bygger, äger och förvaltar fastigheter och lokaler. Denna heltäckande kompetens innebär att vi kan erbjuda våra kunder skräddarsydda lösningar efter behov och önskemål. Vi arbetar målmedvetet och kontinuerligt med att utveckla koncept och strategier för att möta de krav och förväntningar som ställs på ett modernt företag. I slutändan innebär det att vi erbjuder både privatpersoner och företag moderna, flexibla och bekymmersfria bostäder och lokaler.

  • Ärlighet, kvalitet, service och tillgänglighet
  • Nära hyresgästen
  • Snabb och flexibel service
  • Skräddarsydda lösningar
  • Heltäckande kompetens

Ansök direktLadda upp ett CV om du vill i formatet pdf, doc, eller docx.Gamla Shellmacken i Rimbo
Riflex kontor i Rimbo

Med kvalitet, kompetens och kontinuitet skall Riflex alltid stå för en hög servicenivå till våra kunder.