Project info

  Ditt namn (obligatorisk)

  Adress (obligatorisk)

  Postnummer/Ort (obligatorisk)

  Ditt personnummer (obligatorisk)

  Ditt telnr (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Arbetsgivare (obligatorisk)

  Årsinkomst (obligatorisk)

  Om ni är två personer som ska bo i lägenheten är medsökandes uppgifter obligatoriska.

  Medsökandes namn

  Medsökandes adress

  Medsökandes postnummer/ort

  Medsökandes personnummer

  Medsökandes telnr

  Medsökandes epost

  Medsökandes arbetsgivare

  Medsökandes årsinkomst

  Hyresgäst hos Riflex idag? (obligatorisk)
  JaNej

  Intresseanmälan gäller lägenhet (obligatorisk)

  Antal barn i hushållet (obligatorisk)

  • Adress: Bergsgatan 8,  761 42 Norrtälje
  • Våning: 1 till 3
  • Planlösning: 2 – 3 rum + kök
  • Yta: 90 kvm
  • Hyra: 11200 kr/mån – 11800 kr/mån

  Centralt i Norrtälje på populär adress, endast ett stenkast från stadens puls, granne med den nyutvecklade hamnen och societetsparken ligger denna stilfulla fastighet ”Tornvillan”.  Fastigheten inrymmer tre unika lägenheter med fantastisk utsikt över Norrtälje samt Norrtäljevikens inlopp.

   

  Samtliga lägenheter har en boyta på ca 90 kvm vardera med högt i tak och sin unika charm. Till vardera lägenhet ingår en parkeringsplats.

  Samtliga lägenheter är idag tomställda och inflyttningsdatum kan diskuteras.

  Våning 1
  3 r.o.k. med rymlig hall, stort kök med stort skafferi samt ett nyrenoverat badrum. Balkong med vackra balkongdörrar som vetter ut mot hamnen samt en egen uteplats mot trädgården med äppelträd. Ett väl tilltaget vardagsrum med stora fönster i två väderstreck och en nyinstallerad vacker kakelugn.
  Hyra: 11 800 kr / månad inkl. värme, el och vatten.

  Våning 2
  3 r.o.k. med rymlig hall och stort kök samt ett nyrenoverat badrum. En mindre balkong i norr som vetter mot hamnen samt en rymlig balkong i öst.
  Hyra: 11 800 kr / månad inkl. värme, el och vatten.

  Våning 3
  2 r.o.k. med stor och trevlig hall. Våningen har ett unikt kök med en vacker kakelugn och en balkong som bjuder på en fantastisk utsikt över hela Norrtälje stad samt Norrtäljevikens inlopp. Badrummet är väl tilltaget och är utrustat med både bubbelbad och tvättmaskin. En mindre platsbyggd Walk in closet finns i anslutning till sovrummet. Vardagsrummet med dess trägolv har öppningsbara takfönster som ger ett härligt ljusinsläpp och bjuder på samma vackra utsikt som köket.
  En mindre balkong i öster, mot Bergsgatan.
  Hyra: 11 200 kr /månad inkl. värme och vatten

  Övrigt
  I fastigheten finns gemensam tvättstuga i källaren där man även har tillgång till förrådsutrymme. Tornvillans lummiga trädgård delas med övriga hyresgäster. Ett garage finns i huset med möjlighet att hyra.

   

  För att ansöka om en lägenhet hos oss fyller du i en intresseanmälan för valt objekt. Det är viktigt att du fyller i samtliga uppgifter och skriver några rader om dig själv.  Vi tillämpar inte ett traditionellt kösystem utan gör vårt urval utifrån de anmälningar som kommer in för den aktuella lägenheten.En grundläggande förutsättning för att hyra en lägenhet är att du inte har betalningsanmärkningar. Vi ser även till hur stor del av inkomsten som läggs på boende och vi vill att hyran ska stå i rimlig propotion till hushållets inkomst.

  För mer information kontakta Urban Björkman på 0175-23 908 eller  urban.bjorkman@riflex.se