Knivsta

Knivsta kommun ligger beläget endast två mil från Uppsala respektive Arlanda och cirka fem mil från Stockholm. Det finns gott om kommunikationer både till och från Stockholm och Uppsala till Knivsta. Det attraktiva läget gör det intressant både för boende och företagande. I dag är Knivsta ett väl utbyggt samhälle – med både småhus och flerfamiljsboenden – på väg att utvecklas till småstad. Knivsta kommun är en av Sveriges snabbast växande kommuner, med en vision om att år 2025 ha mellan 20 000 – 25 000 invånare.

Knivsta erbjuder ett stort utbud av aktiviteter och på kommunens hemsida kan du läsa mer om vad som finns att göra.

I december år 2000 började Riflex att bygga om före detta administrations -och köksbyggnaden i Knivstahemmet till 11 lägenheter på Forsbyvägen. Ytterligare fem lägenheter byggdes i en gammal Herrgårdsvilla i anslutning till de övriga byggnaderna.
Från samtliga 16 lägenheter är det gångavstånd till centrala Knivsta. Storleken på lägenheterna varierar från 2 till 4 rum och kök med diskmaskin som standard. I källaren finns en tvättstuga samt lägenhetsförråd till alla 16 hushåll. Det finns även tillgång att kostnadsfritt låna ett gästrum om man har vänner på besök. Parkering ligger i direkt anslutning till lägenheterna.