Ditt namn (obligatorisk)

Adress (obligatorisk)

Postnummer/Ort (obligatorisk)

Ditt personnummer (obligatorisk)

Ditt telnr (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Arbetsgivare (obligatorisk)

Årsinkomst (obligatorisk)

Om ni är två personer som ska bo i lägenheten är medsökandes uppgifter obligatoriska.

Medsökandes namn

Medsökandes adress

Medsökandes postnummer/ort

Medsökandes personnummer

Medsökandes telnr

Medsökandes epost

Medsökandes arbetsgivare

Medsökandes årsinkomst

Hyresgäst hos Riflex idag? (obligatorisk)
JaNej

Intresseanmälan gäller lägenhet (obligatorisk)

Antal barn i hushållet (obligatorisk)

Vi behandlar personuppgifter när du söker bostad, när/om du sedan blir hyresgäst hos oss och även en tid efter att din tid som hyresgäst hos oss har upphört. Din integritet är viktig för oss, vill du veta mer om hur vi behandlar dina uppgifter kan du läsa mer om det här

I samband med att du lämnar en intresseanmälan hos oss godkänner du även att vi behandlar dina personuppgifter.

  • Adress: Vallby Gårdsväg 15D, Rimbo
  • Våning: Bottenvåning
  • Planlösning: 4,5 rum + kök
  • Yta: 112 kvm
  • Hyra: 12 525 kr/mån.
  • Tillträde: 2019-10-01 alt.tidigare enl.ök

Välkommen till ett av våra hyresradhus i Vallby Hage!

Området är mycket barnvänligt och lugnt med förskola i området och med närhet till centrum med butiker och bussförbindelser, samt till strövområden och promenadvägar.

Radhuset är i två plan med med badrum på både nedre plan samt övre plan. Öppen planlösning mellan kök, matrum och vardagsrum och de stora fönstren tillför ett trevligt ljusinsläpp. Badrummen är helkaklade medan golvet i hallen består av klinkers, övriga rum har golv av ekparkett. Golvvärme i alla rum och generösa förvaringsutrymmen är ett bara par av detaljerna som gör boendet extra bekvämt. Lägenheten är även utrustad med diskmaskin, tvättmaskin, torktumlare samt större kyl och frys. Från vardagsrummet kommer du ut på den rymliga och mysiga uteplatsen.

El, värme, vatten och ett flertal tv-kanaler ingår i hyran, fiber från Telia finns indraget i lägenheten. Det finns även möjlighet att hyra en bilplats med motorvärmare i någon av områdets carportar.

Vallby Hage erbjuder även tvättstuga och gästrum för de boende i området, samt relaxavdelning med utomhuspool och bastu.

För att ansöka om en lägenhet hos oss fyller du i en intresseanmälan för valt objekt. Det är viktigt att du fyller i samtliga uppgifter. Vi tillämpar inte ett traditionellt kösystem utan gör vårt urval utifrån de anmälningar som kommer in för den aktuella lägenheten.

En grundläggande förutsättning för att hyra en lägenhet är att du inte har betalningsanmärkningar. Vi ser även till hur stor del av inkomsten som läggs på boende och vi vill att hyran ska stå i rimlig proportion till hushållets inkomst.

För mer information kontakta
Elin Herlin på 0175-23 908 eller elin.herlin@riflex.se