För tillfället finns inga lediga bostäder.
Välkommen att hyra din lägenhet hos oss!

Uthyrningsprocess
Ni kan endast lämna intresseanmälan då vi har lediga bostäder. Vi tillämpar inte ett traditionellt kösystem utan gör vårt urval utifrån de intresseanmälningar som kommer in för den aktuella lägenheten. Om vi har flera bostäder som passar det ni söker gör ni en intresseanmälan för varje ledig bostad.

För att ansöka om en bostad hos oss fyller du i en intresseanmälan för valt objekt. Det är viktigt att du fyller i samtliga uppgifter och skriver några rader om dig själv. Efter utvärdering av intresseanmälningarna kontaktar vi de personer som är aktuella för att komma på visning, vi har tyvärr ingen möjlighet att ta kontakt med alla sökande.

Varken du som hyresgäst eller vi som fastighetsägare förbinder oss till något förrän dess att vi har undertecknat ett giltigt hyresavtal för din önskade bostad.

Ekonomi
En grundläggande förutsättning för att hyra en lägenhet är att du inte har betalningsanmärkningar. Vi ser även till hur stor del av inkomsten som läggs på boende och vi vill att hyran ska stå i rimlig proportion till hushållets inkomst.

Behandling av personuppgifter
I samband med att du lämnar en intresseanmälan hos oss godkänner du även att vi samlar vi in och behandlar dina personuppgifter för att administrera din ansökan/intresseanmälan. Det gör vi för att vi har ett berättigat intresse av att behandla dina personuppgifter. Uppgifterna ligger kvar så länge ansökningsprocessen pågår. Om du ångrar din ansökan kan du begära att vi rensar bort och raderar dina personuppgifter.

För mer information, kontakta vår uthyrare Elin Herlin på 0175-23 907 eller elin.herlin@riflex.se