Jobba hos oss

Vi behöver stärka upp vår innegrupp med en person med intresse för invändig fastighetsskötsel, du kan läsa mer om tjänsten här

Riflexkoncernen bygger, äger och förvaltar fastigheter. Med fokus på att erbjuda både privatpersoner och företag moderna, flexibla och bekymmersfria bostäder och lokaler. Med över 40 år i branschen och ett fastighetsbestånd på 90 000m² fortsätter företaget att utvecklas.

Välkommen med din ansökan!

Företagets bakgrund

1974 slog Jan Hagman, grundaren av Riflex AB, upp portarna till sin Shell-mack i Rimbo. Successivt växte företaget och ändrade inriktning och 1991 köptes den första fastigheten.
Idag drivs Riflex AB av sonen Martin med ett fastighetsbestånd på 90 000m² och en verksamhet som innefattar flera dotterbolag inom närliggande branscher.

Vi bygger, äger och förvaltar fastigheter och lokaler. Denna heltäckande kompetens innebär att vi kan erbjuda våra kunder skräddarsydda lösningar efter behov och önskemål. Vi arbetar målmedvetet och kontinuerligt med att utveckla koncept och strategier för att möta de krav och förväntningar som ställs på ett modernt företag. I slutändan innebär det att vi erbjuder både privatpersoner och företag moderna, flexibla och bekymmersfria bostäder och lokaler.

  • Ärlighet, kvalitet, service och tillgänglighet
  • Nära hyresgästen
  • Snabb och flexibel service
  • Skräddarsydda lösningar
  • Heltäckande kompetens

Ansök direktLadda upp ett CV om du vill i formatet pdf, doc, eller docx.Riflex kontor i Rimbo

Med kvalitet, kompetens och kontinuitet skall Riflex alltid stå för en hög servicenivå till våra kunder.