Betala hyran

Hyran betalas alltid i förskott och ska vara oss tillhanda senast den sista bankdagen varje månad. Vi skickar ut kvartalsavisering och ber dig uppmärksamma att du använder korrekt OCR-nummer vid betalning för respektive månad.

Betala med e-faktura

Du kan betala din hyra med e-faktura, du anmäler då detta via din bank.
När du anmält att du vill ta ta emot e-faktura från oss skickas räkningen till din internetbank. Alla uppgifter som OCR-nummer, betalningsdag och belopp är ifyllda i förväg och kan inte bli fel.

Ansök om autogiro

Autogiro är ett enkelt och bekvämt sätt att betala hyran och tillsammans sparar vi på miljön och betalningen kom­mer alltid in i tid. För att ansöka om autogiro kontaktar du vårt kontor så skickar vi en blankett som du fyller i och sedan skickar tillbaka till oss. Eller så laddar du enkelt ner den här nedan. Hyran dras då från ditt konto den sista vardagen varje må­nad.

Till Bankgirots hemsida

Riflex Bostäder för boende i närhet till natur och kultur

Information till hyresgäst

Vi har samlat viktig information för att du som hyresgäst enkelt ska ta del av uppgifter som ökar trivseln och underlättar när du bor hos oss. Utöver denna information finns även trivselregler som alla våra hyresgäster får i samband med inflyttning.

Öppna informationen som PDF här