För hyresgäster

Vi på Riflex vill göra det enkelt för dig som hyresgäst att hitta den information du söker. På denna sida kan du därför ta del av viktig information och även boka gästrum, bastu och tvättstuga. Om du mot förmodan inte hittar det du söker är du alltid välkommen att kontakta oss!

Personligt

Riflex verkar i familjeföretagets anda. Det innebär ett personligt bemötande och korta beslutsvägar. Här är det lika enkelt att komma i kontakt med ägarna som med fastighetsteknikerna. Vi arbetar nära dig som hyresgäst och med hjälp av Riflex egna fastighetsskötare erbjuder vi dig en kontinuerlig service av mycket hög klass. Våra serviceuppdrag sköts med största noggrannhet och genom att lyssna på hyresgästernas behov och önskemål är servicen både snabb och flexibel.

Riflex värnar om områdena våra kunder bor och arbetar i. Vi tar hänsyn till naturen runt omkring oss genom att bygga och anpassa fastigheter och hus så att de passar in i den kringliggande miljön. Våra fastigheter har antingen berg- eller fjärrvärme.

Håsta Höjden
Smedjevägen

Med kvalitet, kompetens och kontinuitet skall Riflex alltid stå för en hög servicenivå till våra kunder.

Bakgrund

År 1974 slog Jan Hagman, ägaren av Riflex AB, upp portarna till sin Shell-mack i Rimbo. Successivt växte företaget och ändrade inriktning och 1991 köptes den första fastigheten. Idag drivs Riflex AB som ett familjebolag med ett fastighetsbestånd på 90 000m² och en verksamhet som innefattar flera dotterbolag inom närliggande branscher.